Colaborarea dintre Alberto Dobre și Adi Mutu continuă

Pentru nunta sa și pentru botezul fiului său, Alberto Dobre a avut plăcerea și onoarea de a realiza ținuta lui Adrian Mutu și al micuțului său Tiago: „Adrian a schimbat costumul în unul de mire realizat tot de Alberto Dobre” (sursa: OK!).
OK! relatează: „Adrian Mutu a purtat pentru această ocazie un costum croit de designerul Alberto Dobre, iar fiul său a fost copia în miniatură a tatălui, îmbrăcat identic.” „Mutu a optat și el pentru un costum nergru, elegant, accesorizat cu papion” și că Adrian a fost foarte elegant în ziua cea mare.
insta special day imagine
„În acest weekend a fost mare petrecere în familia lui Adrian Mutu. Briliantul a sărbătorit cu mare fast botezul fiului său, Tiago, dar și nunta cu Sandra Mutu, cea de-a treia soție a fotbalistului român. A fost un eveniment 2 în 1 plin de emoții pentru Sandra și Adrian, căci fiul lor a primit numele de botez, Tiago, iar cei doi părinți au pășit spre altar pentru a primi binecuvântarea în fața lui Dumnezeu.
Duminică, 15 octombrie, Adrian și Sandra și-au botezat fiul, după care au schimbat ținutele în rochie de mireasă și costum de ginere pentru o nuntă ca-n povești. Ieri dimineață, cuplul, alături de cel mic și de nașii acestuia, Eduard Stăncioiu și soţia acestuia, dar și de invitați, au mers la o biserică din Pipera, unde Tiago a primit Sfânta Taină a Botezului.” Sursa: OK!
Viva!: „Adi Mutu a știut exact unde să meargă pentru a avea un costum de ginere absolut perfect. Și, se pare, că Adi nu va avea doar o ținută, ci mai multe, după cum chiar el a dezvăluit într-o postare pe Instagram.”

„Împreună cu prietenul meu @alberto_dobre , stabilim ultimele detalii pentru ținutele ce le voi purta la evenimentul de duminică….”(…) ”Adi a ales să își aleagă ținutele de la Alberto Dobre Custom Tailoring, de unde o mulțime de vedete s-au mai îmbrăcat pentru evenimente importante din viața lor.” Sursa: Viva!

Share this post