Colaborarea dintre Alberto Dobre și Adi Mutu merge perfect

 

Te-ai întrebat vreodată de ce atât de multe celebrități aleg să se îmbrace de la Alberto Dobre Custom Tailoring? Răspunsul este simplu. Costumele pe care acesta le croiește cu atâta pricepere alături de echipa sa sunt de o calitate extraordinară. Materialele sunt dintre cele mai bune și dintre cele mai purtate pe podiumuri.

 

Aceste costume pentru bărbați sunt realizate după ultimele trend-uri în materie de fashion. Mai mult, cu priceperea cu care le realizează, Alberto Dobre îți va croi un costum în funcție de cerințele tale și de evenimentul la care îl vei purta. Un bun exemplu este colaborarea dintre Alberto Dobre și Adrian Mutu.

 

„Colaborarea cu Alberto Dobre merge perfect!”, relatează GSP în urma apariției sale la meciul dintre Dinamo și FC Botoșani într-un costum bespoke semnat Alberto Dobre Custom Tailoring. „Mutu a venit îmbrăcat într-un sacou crem cu o pereche de pantaloni negri și a atras imediat privirile celor din jur. De altfel, mai mulți fani dinamoviști s-au și fotografiat cu managerul dinamovist.”

 

Mai mult, GSP aduce cuvinte de laudă designer-ului spunând că acesta și-a făcut foarte bine treaba.  Și nu e de mirare. Costumele bărbătești realizate de Alberto Dobre sunt căutate de cei mai celebri oameni din sportul românesc și din showbiz pentru mai multe categorii de evenimente: nunți, botezuri, apariții TV. În cazul de față vorbim despre un costum cu care Adi Mutu și-a făcut apariția la un meci de fotbal.

 

„Adrian Mutu a început să colaboreze cu un designer vestimentar personal, iar de când a pornit parteneriatul cu acesta apare tot mai des la capitolul «bine îmbrăcați».

Așa s-a întâmplat și astăzi când ”Briliantul” a mers la Arena Națională pentru a urmări partida din etapa a doua dintre Dinamo și FC Botoșani. Designerul Alberto Dobre pare să-și fi făcut foarte bine treaba. Mutu a venit îmbrăcat într-un sacou crem cu o pereche de pantaloni negri și a atras imediat privirile celor din jur. De altfel, mai mulți fani dinamoviști s-au și fotografiat cu managerul dinamovist.” Sursa: GSP.ro

 

 

Share this post