Alberto Dobre Custom Tailoring: deschiderea magazinului de costume bărbătești bespoke

26 iulie a marcat o zi importantă în istoria brand-ului Alberto Dobre Custom Tailoring prin deschiderea magazinului de costume bespoke pentru bărbați. La eveniment au avut loc recitaluri, o prezentare de modă a costumelor bărbătești realizate de Alberto Dobre și o defilare de rochii de mireasă realizate de Alexandra Dobre.

Dintre celebritățile din showbiz-ul românesc și din lumea sportului care au participat la eveniment Adrian Mutu, Marcel Pavel, Mihai Mitoseru, Liviu Varciu, Cezar Ouatu, Nadir, Giani Kirita, Andrei si Bogdan Stoica, Sorin Ghionea si Petre Marin. Aceștia au purtat costume realizate de designer-ul Alberto Dobre.

 

„Adrian Mutu și Marcel Pavel au luat parte zilele trecute, la deschiderea magazinului de costume bărbătești bespoke, „Alberto Dobre”. La eveniment au luat parte și alte nume sonore din lumea showbizului și a sportului, precum: Giani Kiriță, Nadir, Andrei și Bogdan Stoica, Liviu Vârciu, Petre Marin, Sorin Ghionea, Cezar Ouatu și mulți alții. Ca urmare a cererii ridicate pe care a avut-o de-a lungul anilor, în cariera sa de peste 12 ani, Alberto Dobre a decis să deschidă un showroom dedicat clienților ce își doresc costume bespoke de înaltă calitate, croite din materiale atent alese. Unul dintre momentele importante ale serii a constat în defilarea modelelor de costume bărbătești, semnate Alberto Dobre și defilarea de rochii pentru mirese semnate de Alexandra Dobre. Printre modelele ce au defilat în rochii de mireasă se numără atât Miss România, Ioana Filimon cât și Laurette, care a închis defilarea. Prezentatorul evenimentului a fost nimeni altul decât Mihai Mitoșeru, care a întreținut atmosfera prin stilul său caracteristic.” Sursa: Suete.ro

Share this post