Așa tată, așa fiu: Adrian Mutu și fiul său, Tiago

„Adi Mutu și-a creștinat fiul duminică, 15 octombrie, în jurul prânzului, la bisericuța din Pipera. Adi și micuțul Tiago au purtat amândoi același tip de costum de culoare albastră, creație a designerul Alberto Dobre, estimate la 5000 de euro, potrivit Click.
Nici mama lui Tiago nu a fost mai ptrejos, ea arîtând perfect în salopeta roz prăfuit creată de Andra Turcanu.” Sursa: b1.ro„Adi Mutu și-a creștinat fiul duminică 15 octombrie. Evenimentul a avut loc la ora prânzului, la bisericuța din Pipera. Părinții au ales această biserică pentru că era aproape de casă și nu voiau să-l obosească prea tare pe micuțul Tiago Adrian.
Adi și Sandra Mutu și-au botezat copilul duminică, 15 octombrie, la biserica din Pipera. Alături de ei au fostnașii puștiului, Eduard și Beatrice Stăncioiu.
Fostul fotbalist a cheltuit o mică avere pentru ținutele de la acest eveniment, pentru că a ținut foarte mult să se asorteze cu fiul său. Numai pentru costumul lui și costumul juniorului, croite la indigo de designerul Alberto Dobre, oficialul FRF a scos din buzunar 5.000 de euro.
Adi și Sandra au ajuns la biserică puțin înainte de ora 13.00.Tiago a stat tot timpul în brațele nașei Beatrice Stăncioiu. Soția lui Eduard Stăcioiu a purtat o rochie roșu-burgund și o pălărie din fetru cu voal negru. Nașul a purtat un costum crem și ochelari de soare. Puștiul lui Mutu a avut două perechi de nași, alături de familia Stăncioiu veghindu-l și familia lui Cosmin Contra, un alt bun prieten al Briliantului.
Mama lui Tiago a arătat perfect în salopeta roz prăfuit creată de Andra Turcanu. Silueta soției lui Adi Mutu a fost perfect pusă în valoare de acest model mulat, cu un volan aplicat în diagonală. SAndra și-a accesorizat ținuta cu un clutch în forma de scoică. ”I-am propus Sandrei pentru primul eveniment al zilei, botezul, o salopetă. Ea are stilul latino, așa că aș vedea-o îmbrăcată într-o salopetă cu un volan aplicat, într-o culoare tomnatică, dar deschisă în același timp, pentru că este vorba despre botezul copilului”, a declarat Andra Turcanu pentru Click!
Proaspăt creștinat, la ieșirea din biserica ”Adormirea Maicii Domnului” din Pipera, micul Tiago se afla tot în brațele nașei Beatrice Stăncioiu și trăgea cu poftă dintr-un biberon cu lapte, semn că întregul ritual al botezului i-a făcut poftă de mâncare.” Sursa: Click!

Share this post