Royal by Alberto Dobre

Costumul ideal pentru evenimentul tău

1. Programează o întâlnire pentru a lua măsurile necesare.

Primul pas este reprezentat de stabilirea telefonică a unei întâlniri cu un consultant vestimentar. Acesta va dori să înțeleagă care sunt nevoile și dorințele dumneavoastră pentru a putea veni cu cele mai bune sugestii.

Totodată, în această primă întâlnire vom putea analiza mai multe stiluri de costume bespoke pentru a obține costumul ideal, ce vă avantajează din toate punctele de vedere. Totul va ține de selecția materialelor, constituția și personalitatea purtătorului. Vom lua măsurile și vom nota fiecare aspect pentru a putea scoate în evidență calitățile.

2. Croirea costumului

Al doilea pas se desfășoară în atelierele noastre, unde, croitorii vor începe confecționarea costumului bespoke. Cu totul lucrat manual, pregătim cu cea mai mare atenție la detalii fiecare element pentru a putea ajunge la cele mai bune rezultate.

Rezultatul, va putea fi văzut de către dumneavoastră în momentul în care veți veni la prima probă. Aceasta va determina ce mai este nevoie de îmbunătățit la costum pentru a obține un rezultat cât mai apropiat de perfecțiune.

3. Ultimele detalii

Al treilea pas este cel prin care alegem ultimele detalii și ne asigurăm că acel costum este cu adevărat unic. Cu ajutorul consilierilor noștri vom putea alege cele mai bune detalii pentru a determina stilul și a îi da o semnătură personală.

Fie că este vorba de asortarea unor anumite accesorii, fiecare costum bespoke va putea fi personalizat după dorințele, stilul și personalitatea oricui.
După finalizarea acestei etape, se va face o probă finală a costumului. În acest moment, costumul este aproape gata!

4. Obține costumul dorit.

Ultimul și cel mai important pas este să ieși în lume cu costumul tău bespoke și să te simți acel gentleman perfect care poate face pe oricine să întoarcă capul după el.

EȘTI PREGĂTIT PENTRU PROPRIUL STIL ?

STR. ZECE MESE
NR.5, BUCURESTI

(+40) 720 747 477

OFFICE@ALBERTODOBRE.RO